Auto

NAVIGATIE ADRES
Oostbroekerweg 1, 1981 LR Velsen-Zuid

PARKEERTICKET
Kom je met de auto naar DutchValley? Vanaf de A9 staan er speciale ‘Dutch Valley’ borden die je naar de speciale festival afrit leiden. Hierna staan ook ‘P. Dutch Valley’ borden die je richting de parkeerplaatsen zullen sturen. Alle overige vormen van vervoer (zoals touring cars e.d.) staan apart aangegeven.

Tickets
P-Bezoekers: Euro 12,- (incl fee)
Het parkeertarief bedraagt Euro 12,- (incl. fee) in de voorverkoop en Euro 15,- op de parkeerplaats. Je ontvangt voorafgaand aan je reis per e-mail de belangrijkste vervoersinformatie voor je trip naar Dutch Valley. Zo bespaar je geld en ga je voorbereid op stap! Een P-Bezoekers ticket geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Volg de gele borden naar de parkeerplaats.

P-Special: Euro 25,- (incl fee)
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op het hoofdparkeerterrein vlak bij de entree? Bestel dan een ‘Special Ticket’. Dit parkeerterrein is gedraineerd en extra goed verlicht. Zo staat je auto beter in het zicht en is de kans op een vastgelopen auto door eventuele regen minimaal.

Koop je parkeerkaart

ROUTEBESCHRIJVING

Komend vanaf de A9 volg de borden van het festival. Let goed op de tekstwagens bij Raasdorp (A5). Volg deze instructie goed op om zo snel mogelijk bij het parkeerterrein te komen.

Komend vanuit Amsterdam is het ook mogelijk via de N202 naar het parkeerterrein te rijden. Volg daarbij goed de borden op van het festival.

Komend vanuit IJmuiden is de directe weg richting het parkeerterrein afgesloten. Er is hiervoor een  omleidingsroute ingesteld:

Verkeer richting  Spaarnwoude –> via rijksweg/Velserbroek/N208. Volg hierbij goede de borden van de omleidingsroute.

KISS & RIDE
Wordt je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk met borden aan-gegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.