Bedrijfsticket

Het gezelligste personeelsfeest ooit!

Speciaal voor bedrijven en verenigingen biedt Dutch Valley Festival speciale arrangementen. Zo kunnen bedrijven en verenigingen het personeel niet alleen een fantastische festivaldag aanbieden, maar besparen zij bovendien op de kosten van het jaarlijkse bedrijfsuitje.

Dit is uw unieke kans om uw medewerkers, collega’s en relaties bij elkaar te brengen en een waanzinnige beleving aan te bieden waar nog lang over nagepraat zal worden.

A day at the valley

Midden in de zomer vindt op 18 augustus 2018 in recreatiegebied Spaarnwoude, direct onder de rook van Amsterdam, een uniek muziekevenement plaats: Dutch Valley Festival! Verdeeld over vele podia treden meer dan 100 Nederlandse topartiesten op. Van pop tot hip hop en van dance tot rock, alles komt samen in onze feestvallei.

Dutch Valley is uitstekend bereikbaar, zowel op eigen gelegenheid als met openbaar vervoer of touringcar. Het event biedt een fantastische dag bomvol topartiesten, muziek, entertainment, shows en ontspanning. Belevenissen die dankzij uw bedrijf een onuitwisbare en positieve indruk achter zullen laten bij uw werknemers, collega’s en relaties.

Het aanbod

Het bedrijfsticket is niet verkrijgbaar in de reguliere verkoop en is beschikbaar vanaf 20 stuks. Ten opzichte van een regulier ticket heeft uw Bedrijfsticket een inkoopvoordeel van bijna 25%. De prijs van het Bedrijfsticket bedraagt voor Dutch Valley € 32,50 incl btw (normaal € 43,25) per persoon.

Indien u kluisjes, fast-lane (geen wachtrij) en een aandenken toe wenst te voegen aan uw Bedrijfsticket, dan bedraagt de toeslag slechts € 10 per ticket. Deze aanbieding en de extra’s zijn beschikbaar tot en met 31 mei 2018.

Heeft u met betrekking tot sponsoring of andere commerciële mogelijkheden nog vragen, dan staan wij vanzelfsprekend tot uw beschikking!

Voor het bestellen van bedrijfstickets of extra info stuurt u een mail naar: bedrijfsticket@udc.nl

Share via