FAQ

ALGEMEEN

1. Wat is Dutch Valley Festival?
Dutch Valley Festival is het grootste festival met alleen maar artiesten van Nederlandse bodem.

2. Wanneer is Dutch Valley Festival?
Dutch Valley vindt dit jaar plaats op zondag 9 augustus 2020!

3. Waar is Dutch Valley Festival?
Dutch Valley vindt plaats in Velsen Valley, Spaarnwoude.

4. Wat is de minimum leeftijd van Dutch Valley Festival?
Dutch Valley Festival is voor iedereen toegankelijk. Voor kinderen onder de 12 jaar is begeleiding van een volwassenen verplicht. Het gehoor van kinderen is gevoeliger dan dat van volwassenen, dus denk aan gehoorbeschermers voor uw kinderen. Deze zullen ook op het festivalterrein worden aangeboden. Houd er rekening mee dat de paden op het evenemententerrein niet altijd even goed toegankelijk zijn voor kinderwagens. Iedere bezoeker is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij zich te dragen en op verzoek te kunnen tonen.

5. Is Dutch Valley toegankelijk voor minder validen?
Dutch Valley is toegankelijk voor minder valide bezoekers. Er zijn echter geen aparte plaatsen voor de bezoekers bij de podia . De organisatie raadt minder valide bezoekers aan rekening te houden met een heuvelachtig festival terrein waar onder meer het grote aantal bezoekers en het weer invloed kunnen hebben op de conditie daarvan. Bij alle toiletblokken op het festivalterrein zijn mindervaliden toiletten aanwezig. Er zijn geen aparte invaliden parkeerplaatsen. Het is mogelijk om vooraan bij de ingang van het festival terrein te parkeren. Kosten voor dit ticket bedragen € 30.

TICKETS

1. Wat voor tickets zijn er verkrijgbaar voor Dutch Valley?
Er zijn zowel losse kaarten als groeptickets voor vier personen beschikbaar.

2. Waar kan ik tickets voor Dutch Valley kopen?

Tickets voor Dutch Valley 2020 zijn hier verkrijgbaar.

3. Ik heb een ticket gekocht maar kan deze nergens meer terugvinden. Wat nu?
Onze ticketing partner See Tickets doet de volledige afhandeling van onze tickets. Mocht je je ticket zijn verloren, dan adviseren wij je om contact met See Tickets op te nemen.

4. Mijn ticket is gestolen, wat nu?
De organisatie geeft geen geld terug voor gestolen tickets. Zorg daarom dat je zorgvuldig met je ticket omgaat!

5. Hoe ontvang ik mijn tickets?
Na aankoop ontvangt u een link per e-mail waar u het ticket kunt downloaden.

6. Kunnen tickets ook gescand worden vanaf een mobiele telefoon?
Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.

7. Ik ben mijn tickets kwijt. Wat nu?

Mocht je je tickets kwijt zijn, kun je deze gemakkelijk (opnieuw) opvragen via https://consumer.paylogic.nl/tickets/ of neem contact op met 0900-72956442.

TRAVEL

8. Kan ik ook met de bus naar Dutch Valley?
Ja dit is zeker mogelijk. Met de bussen van Event Travel kun je vanaf meer dan 100 opstapplaatsen met de bus naar Dutch Valley.

ARTIESTEN

1. Welke artiesten komen er optreden op Dutch Valley?
De line-up voor Dutch Valley vind je hier.

2. Hoe laat moet welke artiest optreden?
Exacte settijden worden kort voor het event pas bekend gemaakt. Wanneer deze bekend zijn zullen deze vermeld worden op onze website en op de verschillende social media kanalen.

HET FESTIVAL

1. Hoe laat gaan de deuren open van Dutch Valley?
De deuren van het terrein gaan om 13:00 uur open.

2. Hoe laat is Dutch Valley Festival afgelopen?
Dutch Valley Festival is om 23:00 uur afgelopen.

3. Hoe zit het met parkeren bij Dutch Valley?
Klik hier voor alle informatie betreft parkeren! Parkeertickets zijn online beschikbaar tot 48 uur voor het festival, daarna alleen op locatie.

4. Zijn er lockers aanwezig bij Dutch Valley?
Ja, er zijn voldoende lockers aanwezig op het festivalterrein. Lockers zijn online beschikbaar tot 48 uur voor het festival, daarna alleen op locatie.

5. Hoe moet je betalen op Dutch Valley?
Gedurende het festival kan je betalen met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenkassa’s. Munten zijn online beschikbaar tot 48 uur voor het festival, daarna alleen op locatie.

6. Mag ik foto’s maken op Dutch Valley?
Het is toegestaan om je (digitale) camera mee te nemen. Maak vooral veel foto’s en deel deze met ons via #Dutchvalley op Facebook en Instagram. Professionele apparatuur voor foto’s en video’s is niet toegestaan.

7. Mag ik zelf eten of drinken meenemen?
Voor speciale diëten en allergieën (Bijv. glutenallergie) geldt dat u zelf uw eten en/of drinken mee mag nemen indien u hiervoor een doktersverklaring kunt laten zien. Voor de rest is het niet toegestaan en bieden wij een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken op het festival.

8. Is drugs toegestaan tijdens het festival?
Tijdens Dutch Valley Festival hanteren wij een ZERO TOLERANCE drugsbeleid. Zowel harddrugs als softdrugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

9. Mogen er kinderen naar Dutch Valley?
Er zijn aparte kindertickets te koop. Kinderen tot en met 12 jaar worden alleen onder begeleiding van een volwassene op het terrein toegelaten en vallen gedurende het festival onder het toezicht en verantwoording van de volwassene. LET OP: vorig jaar was Dutch Valley uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie weer duizenden bezoekers. Deze drukte kan ten koste van de festivalbeleving van de jonge bezoeker gaan.

10. Is Dutch Valley toegankelijk voor minder validen?
Ja, minder validen zijn van harte welkom en er is bij elk toilettenblok een minder invalide toilet aanwezig. Er zijn geen aparte rolstoelpodia en de minder valide bezoeker dient er rekening mee te houden dat podia en optredens van artiesten gezien de verwachtte drukte moeilijk te bereiken zullen zijn. Bovendien heeft het weer invloed op de bodemgesteldheid van het terrein. Genoemde punten dienen vooraf in acht genomen te worden want kunnen ten koste van de festivalbeleving van de minder valide bezoeker gaan.

11. Mag ik een paraplu meenemen?
Ja, mits de paraplu een stompe punt heeft. Wanneer de paraplu geen stompe punt heeft kunt u deze niet meenemen op het terrein.

BUSINESS

1. Optreden op Dutch Valley Festival
Ons programma wordt op professionele wijze samengesteld door onze boeker, helaas nemen we geen ongevraagde aanmeldingen aan.

2. Ik wil graag spullen verkopen op de markt van Dutch Valley, hoe gaat dit in zijn werk?
Stuur een mailtje naar info@udc.nl en dan zullen we uw kraam beoordelen. Indien deze past binnen ons concept dan wordt er contact met u opgenomen. Al ons eten is exclusief uitbesteed aan Number One: www.numberone.nl.

PERS

1. Ik wil graag een persaccreditatie  Dutch Valley Festival, kan dat?

Klik hier voor het persformulier!

Voor meer persinformatie, rechtenvrij beeld of videomateriaal kun je contact opnemen met UDC op telefoonnummer 020-4936050 of email naar info@udc.nl.

TOCH NOG VRAGEN?

Mail deze naar info@udc.nl.

Share via