Auto

NAVIGATIE ADRES

Oostbroekerweg 1, 1981 LR Velsen-Zuid

ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf de A9 staan er speciale ‘Dance Valley’ borden die je naar de festivalafrit leiden. Let goed op de verwijzing op de tekstwagen. Hierna verwijzen ‘P. Dance Valley-borden’ je richting de parkeerplaats.

o             Vanaf Amsterdam is het mogelijk via de N202 naar het parkeerterrein te rijden. Volg daarbij goed de borden richting het festival.

o             Vanuit IJmuiden –> volg de borden.

o             Verkeer richting Spaarnwoude –> via rijksweg/Velserbroek/N208. Volg de borden.

PARKEERTICKETS

  • P-Bezoekers: € 15
    Het parkeertarief bedraagt Euro 15 (incl. fee) in de voorverkoop en € 20 op de parkeerplaats. Je ontvangt voorafgaand aan je reis per e-mail de belangrijkste vervoersinformatie voor je trip naar Dutch Valley. Zo bespaar je geld en ga je voorbereid op stap! Een P-Bezoekers ticket geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Volg de gele borden naar de parkeerplaats.
  • P-Special: € 30 
    Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op het hoofdparkeerterrein vlak bij de entree? Bestel dan een ‘Special Ticket’. Dit parkeerterrein is gedraineerd en extra goed verlicht. Zo staat je auto beter in het zicht en is de kans op een vastgelopen auto door eventuele regen minimaal.
Koop je parkeerkaart

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk met borden aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Share via