Tickets

Tickets voor Dutch Valley Festival 2021 koop je natuurlijk in de officiële ticketshop. Naast entreekaarten zijn er ook tickets voor de pendelbus, parkeren, drankmuntjes en kluisjes verkrijgbaar zodra de kaartverkoop start in het laatste kwartaal van dit jaar.

Koop je tickets nergens anders. Wij kunnen niet garanderen dat elders gekochte entreekaarten toegang tot het festival geven. Let op: de online verkoop van parkeertickets, pendelbustickets en lockers stopt 24 uur voorafgaand aan het festival . Deze tickets en de lockers zijn wel gewoon nog op locatie beschikbaar.

Helaas kon de editie van 2020 niet doorgaan vanwege de wereldwijde coronasituatie. Heb je een kaartje voor de editie van 2020, dan blijft deze gewoon geldig voor de editie van volgend jaar op 15 augustus 2021.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang als eerste het laatste nieuws over Dutch Valley 2021 via onderstaand formulier.

Schrijf je in voor Dutch Valley 2021!

    Dutch Valley zal je gegevens zorgvuldig behandelen en gebruikt ze alleen om je te informeren over het festival. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet verstrekt aan derden.
Algemene Voorwaarden
Share via