Veel gestelde vragen

De antwoorden op veel gestelde vragen, oftewel faq (frequently asked questions), over Dutch Valley festival vind je hier. Mocht jouw vraag/antwoord hier niet bij staan, stuur ons dan gerust een bericht op info@udc.nl

ALGEMEEN

1. Wat is Dutch Valley Festival?
Dutch Valley festival is de grootste en gezelligste muzikale kermis met alleen maar Nederlandse artiesten.

2. Wanneer is Dutch Valley Festival?
Dutch Valley 2020 kan helaas geen doorgang vinden in verband met de coronacrisis. De volgende editie is op 15 augustus 2021. Reeds gekochte kaarten voor 2020 blijven geldig in 2021.

3. Waar is Dutch Valley Festival?
Dutch Valley vindt plaats in Velsen Valley in recreatiegebied Spaarnwoude.

4. Wat is de minimum leeftijd van Dutch Valley Festival?
Dutch Valley Festival is voor iedereen toegankelijk. Voor kinderen onder de 12 jaar is begeleiding van een volwassenen verplicht. Het gehoor van kinderen is gevoeliger dan dat van volwassenen, dus denk aan gehoorbeschermers voor uw kinderen. Oordoppen zijn op het festival verkrijgbaar. Iedere bezoeker is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij zich te dragen en op verzoek te kunnen tonen.

5. Is Dutch Valley toegankelijk voor minder validen?
Dutch Valley is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn echter geen aparte plaatsen voor mindervaliden bij de podia . De organisatie raadt minder valide bezoekers aan rekening te houden met het heuvelachtige terrein waar ondermeer het grote aantal bezoekers en het weer invloed kunnen hebben op de conditie daarvan. Houd er rekening mee dat de paden op het terrein niet altijd even goed toegankelijk zijn voor kinderwagens. Bij alle toiletblokken  zijn mindervalidentoiletten aanwezig. Er zijn geen aparte invaliden parkeerplaatsen. Het is echterlijk wel mogelijk om vooraan bij de ingang van het festivalterrein te parkeren. Kosten voor deze parkeerplaatsen bedragen € 30 en zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

TICKETS

1. Wat voor tickets zijn er verkrijgbaar voor Dutch Valley?
Er zijn zowel losse kaarten als groeptickets voor vier personen beschikbaar. Bekijk hier welke tickets op dit moment beschikbaar zijn.

2. Waar kan ik tickets voor Dutch Valley kopen?

Tickets voor Dutch Valley zijn hier verkrijgbaar.

3. Ik heb een ticket gekocht, maar kan deze nergens meer terugvinden. Wat nu?
Onze ticketing partner is See Ticketsen  doet de volledige afhandeling van onze tickets. Mocht je je ticket zijn verloren, dan adviseren wij je om contact met See Tickets op te nemen.

4. Mijn ticket is gestolen, wat nu?
De organisatie geeft geen geld terug voor gestolen tickets. Zorg daarom dat je zorgvuldig met je ticket omgaat!

5. Hoe ontvang ik mijn tickets?
Na aankoop ontvang per mail een link waar vandaan je het ticket kunt downloaden.

6. Kunnen tickets ook gescand worden vanaf een mobiele telefoon?
Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat het internetbereikniet altijd even stabiel is op het festival, dus wij adviseren om ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.

7. Is het mogelijk om de naam op mijn tickets te wijzigen?

Via Ticket Transfer kan de naam op het ticket worden gewijzigd, zodat deze door iemand anders kan worden gebruikt. Dit kan tot aan de dag van het festival. Het ticket krijgt dan tevens een nieuwe unieke barcode.

TRAVEL

1. Kan ik met de bus naar Dutch Valley?
Ja, dit is zeker mogelijk. Met de bussen van Event Travel kun je vanaf meer dan 100 opstapplaatsen met de bus naar Dutch Valley.

ARTIESTEN

1. Welke artiesten komen er optreden op Dutch Valley?
De line-up voor Dutch Valley vind je hier.

2. Hoe laat treden de artiesten op?
Exacte tijden worden kort voor het festival pas bekend gemaakt. Wanneer deze bekend zijn zullen deze vermeld worden op onze website en op de verschillende social media kanalen.

HET FESTIVAL

1. Hoe laat gaan de deuren van Dutch Valley open?
De deuren van het terrein gaan om 13:00 uur open.

2. Hoe laat is Dutch Valley Festival afgelopen?
Dutch Valley Festival is om 23:00 uur afgelopen.

3. Hoe zit het met parkeren bij Dutch Valley?
Klik hier voor alle informatie betreft parkeren! Parkeertickets zijn online beschikbaar tot 48 uur voor het festival, daarna alleen op locatie.

4. Zijn er lockers aanwezig bij Dutch Valley?
Ja, er zijn voldoende lockers aanwezig op het festivalterrein. Lockers zijn online beschikbaar tot 48 uur voor het festival, daarna alleen op locatie.

5. Hoe moet je betalen op Dutch Valley?
Gedurende het festival kan je betalen met speciale, plastic munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenkassa’s. Munten zijn online beschikbaar tot 48 uur voor het festival, daarna alleen op locatie.

6. Mag ik foto’s maken op Dutch Valley?
Uiteraard mag je foto’s maken! Maak vooral veel foto’s en deel deze met ons via #Dutchvalley op Facebook en Instagram. Professionele apparatuur voor foto’s en video’s is niet toegestaan.

7. Mag ik zelf eten of drinken meenemen?
Voor speciale diëten en allergieën (Bijv. glutenallergie) geldt dat u zelf uw eten en/of drinken mee mag nemen, indien u hiervoor een doktersverklaring kunt laten zien. 

8. Is drugs toegestaan tijdens het festival?
Tijdens Dutch Valley Festival hanteren wij een zogenaamd ‘zero tolerance-drugsbeleid’. Zowel harddrugs als softdrugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Je wordt gecontroleerd bij de ingang.

9. Mogen er kinderen naar Dutch Valley?
Ja, kinderen zijn meer dan welkome! Kinderen tot en met 12 jaar worden alleen onder begeleiding van een volwassene op het terrein toegelaten en vallen gedurende het festival onder het toezicht en verantwoording van de volwassene. LET OP: vorig jaar was Dutch Valley uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie weer duizenden bezoekers. Deze drukte kan ten koste van de festivalbeleving van de jonge bezoeker gaan. Speciale kindertickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

10. Is Dutch Valley toegankelijk voor minder validen?
Ja, mindervaliden zijn van harte welkom en er is bij elk toilettenblok een minderinvalidentoilet aanwezig. Er zijn geen aparte rolstoelpodia en de mindervalide bezoeker dient er rekening mee te houden dat podia en optredens van artiesten gezien de verwachtte drukte moeilijk te bereiken zullen zijn. Bovendien heeft het weer invloed op de bodemgesteldheid van het terrein. Genoemde punten dienen vooraf in acht genomen te worden, want kunnen ten koste gaan van de festivalbeleving van de mindervalide bezoeker.

11. Mag ik een paraplu meenemen?
Ja, mits de paraplu een stompe punt heeft. Wanneer de paraplu geen stompe punt heeft kunt u deze niet meenemen op het terrein.

BUSINESS

1. Ik wil optreden op Dutch Valley!
Ons programma wordt op professionele wijze samengesteld door onze boeker, helaas nemen we geen ongevraagde aanmeldingen aan.

2. Ik wil graag spullen verkopen op de markt van Dutch Valley, hoe gaat dit in zijn werk?
Stuur een mailtje naar info@udc.nl en dan zullen we uw kraam beoordelen. Indien deze past binnen ons concept dan wordt er contact met u opgenomen. Al ons eten is exclusief uitbesteed aan Number One: www.numberone.nl.

PERS

1. Ik wil graag een persaccreditatie van Dutch Valley Festival, kan dat?

Klik hier voor het persformulier!

Voor meer persinformatie, rechtenvrij beeld of videomateriaal kun je contact opnemen met UDC op telefoonnummer 020-4936050 of email naar info@udc.nl.

TOCH NOG VRAGEN?

Mail deze naar info@udc.nl.

Algemene Voorwaarden
Share via