Gevonden voorwerpen

Het kan gebeuren dat je één of meerdere spullen verliest tijdens een dag vol zingen en dansen. Dat is ontzettend vervelend en dat begrijpen we. 

Wij doen onze uiterste best om jouw spullen terug te vinden. Tijdens het festival kun je gevonden voorwerpen afleveren en vinden bij Lockerbox (de kluisjes). De gevonden voorwerpen hebben wij één week in ons bezit, hierna zijn wij verplicht om deze over te dragen naar de gemeente Velsen.

Vul onderaan de pagina zoveel mogelijk informatie in over jouw spullen en hopelijk komt alles bij je terug.

Telefoon

Ben jij je telefoon verloren dan ontvangen wij graag je IMEI nummer, het merk, de toegangscode en een omschrijving/voorbeeld van je achtergrond foto. Mocht je geen IMEI nummer hebben of een toegangscode ontvangen wij graag een beschrijving van je telefoon. Wat voor hoesje er omheen zit en je telefoon nummer bijvoorbeeld.

Sieraden

Gaat het om een sieraad of een zonnebril, vertel ons dan om welk merk het gaat of hoe hij er verder uit ziet.

Identificatie

Ben jij jouw ID of bankpas verloren dan ontvangen wij graag een kopie van je rijbewijs of iets anders waarmee jij je kunt legitimeren.

Sleutels

Gaat het om je sleutels, dan ontvangen wij graag een zo gedetailleerde beschrijving van je sleutel. Zitten er nog andere sleutels aan? Een sleutelhanger? Of eventueel het merk en de kleur van je sleutel.

Overig

Ben jij iets anders belangrijks verloren, geld net zoals voor de andere spullen dat het de bedoeling is dat je het zo goed mogelijk beschrijft. Een merk, kleur of iets anders kenmerkends.

Nogmaals hoe meer informatie wij ontvangen des te sneller kunnen wij zorgen dat jij jouw spullen terug hebt, dit voordat we de spullen binnen één week over moeten dragen aan de gemeente Velsen.

Laat ons weten welke spullen u bent kwijtgeraakt op Dutch Valley:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Algemene Voorwaarden
Share via