Gevonden Voorwerpen

Wat ontzettend vervelend dat jij jouw spullen kwijt bent geraakt. Wij doen onze uiterste best om jouw spullen terug te vinden. De gevonden voorwerpen hebben wij één week in ons bezit, hierna zijn wij verplicht om deze over te dragen naar de gemeente Velsen.

Tijdens het event kun je gevonden voorwerpen afleveren en vinden bij Lockerbox (de kluisjes).

Na het event stuur je een mail naar info@udc.nl met zoveel mogelijk specificaties wat betreft jouw verloren voorwerp.

Telefoon

Ben jij je telefoon verloren dan ontvangen wij graag je IMEI nummer, het merk, de toegangscode en een omschrijving/voorbeeld van je achtergrond foto. Mocht je geen IMEI nummer hebben of een toegangscode ontvangen wij graag een beschrijving van je telefoon. Wat voor hoesje er omheen zit en je telefoon nummer bijvoorbeeld.

Sieraden

Gaat het om een sieraad of een zonnebril, vertel ons dan om welk merk het gaat of hoe hij er verder uit ziet.

Identificatie

Ben jij jouw ID of bankpas verloren dan ontvangen wij graag een kopie van je rijbewijs of iets anders waarmee jij je kunt legitimeren.

Sleutels

Gaat het om je sleutels, dan ontvangen wij graag een zo gedetailleerde beschrijving van je sleutel. Zitten er nog andere sleutels aan? Een sleutelhanger? Of eventueel het merk en de kleur van je sleutel.

Overige

Ben jij iets anders belangrijks verloren, geld net zoals voor de andere spullen dat het de bedoeling is dat je het zo goed mogelijk beschrijft. Een merk, kleur of iets anders kenmerkends.

Nogmaals hoe meer informatie wij ontvangen des te sneller kunnen wij zorgen dat jij jouw spullen terug hebt, dit voordat we de spullen binnen één week over moeten dragen aan de gemeente Velsen.

Laat ons weten welke spullen u bent kwijtgeraakt op Dutch Valley:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share via